دستگیره

دستگیره

دستگیره

دستگیره

دستگیره

۱۷۴ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دیگر چیزی نمانده است که ساینا را در کوچه و خیابان هایمان ببینیم . سازنده این خودرو بالاخره شروع به پیش فروش این اتومبیل کرده است .

ولی بنابر اطلاعاتی که ما داریم خریدن ساینا چندان خوشایند نخواهد بود .

مثلا یکی از مواردی که ساینا را در نگاه ما بد جلوه داده است این می باشد که این خودرو بیش از حد به تیبا شبیه می باشد و با این حال قیمت 28.000.000 تومان دارد!

همیشه تصورها به این گونه بوده است که تنوع در خودروهای زیر 30 میلیون تومان کم است اما برخلاف این تصور ما می گوییم که اینجوری نیست و خودروهایی مانند:

از ۴۰۵‌های جدید گرفته تا انواع خانواده سمند و اگر کمی سر کیسه را شل کنیم انتخاب‌هایی مثل پژو ۲۰۶ تیپ ۲‌ و رانا پیش رویمان قرار می‌گیرند.

همچنین متوجه شدیم اگر موضوع مصرف سوخت مطرح باشد، می‌‌توان به سراغ گزینه‌ای قابل اطمینان مثل تندر ۹۰ مدل E1 رفت.

هرچند در بازار دست‌دوم‌ها هم انتخاب‌های زیادی وجود دارد. به هر حال کسی که ساینا را انتخاب می‌کند، یک تیبای قشنگ خریده است که اگرچه در شهر خودرویی کم‌مصرف است اما به هیچ‌وجه برای سفرهای برون‌شهری گزینه قابل اطمینانی نیست.

چرا ساینا را دوست نداریم؟

هنوز از راه نرسیده اما فکر می‌کنیم چندان با ما صادق نبوده است و به همین دلیل نمی‌توانیم خیلی برای ورودش هیجان‌زده باشیم. برای بی‌علاقگی‌مان به ساینا دلایل زیادی داریم. دو مورد از آن ها به شرح زیر می باشد :

ساینا سعی می‌کند فریبمان بدهد

از همان روزی که ساینا را در تبلیغات دیدیم یا از وقتی نخستین عکس‌هایش منتشر شد متوجه شدیم که ساینا همان تیبای خودمان است.

البته با کمی تغییرات ظاهری. پیش از این سمند و پیکان در فیس‌لیفت‌های مختلف تولید می‌شد اما اسم همه‌شان سمند باقی می‌ماند اما ساینا ترجیح داده به شکلی شیطنت‌آمیز از وفاداری به اصالت خویش شانه خالی کند. کلکی که حالا فقط در بین خودروسازان چینی رواج دارد.

آنها هستند که هنوز MVM 550 را بزک می‌کنند و به جای MVM 530 می‌فروشند. البته اگر کمی انصاف داشته‌ باشیم سدان جدید MVM از نظر فنی هم پیشرفت داشته است.

ساینا یار همیشگی نیست

وزن ساینا به زحمت از یک تن عبور می‌کند. طول آن ۴۲۱۵ میلی‌متر و عرض بدنه ۱۶۴۵ میلی‌متر است. ساینا موتوری با حجم ۱۵۰۳ سی‌سی دارد و … مشخصات خودرو برایتان آشنا نیست؟ به نظر نمی‌رسد با یک پراید دیگر روبه‌رو هستیم که بیشتر به درد خودروی دم‌دستی داخل شهر می‌خورد؟ وقتی پراید تنها هفت میلیون تومان قیمت داشت، ایرادی نداشت که یکی از آنها برای استفاده داخل شهر داشته‌ باشیم اما در شرایط فعلی اصلا منصفانه نیست که این همه پول برای ساینا پرداخت کنیم و نتوانیم آن را با خود به سفرهای خارج شهر ببریم.

 منبع : سایپا 

  • modir
  • ۰
  • ۰

مدیرعامل ایران خودرو گفت : شراکت کردن با کمپانی فرانسوی پژو برای ایران خودرو یک اشتباه بزرگ بود .

وی اظهار داشت :

اگر قرار بود برای شرکت ایران خودرو یک شریک دیگری پیدا کنیم آن را از بین فرانسوی ها انتخاب نمی کردیم . شراکت با آلمانی ها می توانست شرایط رقابتی تری را به وجود آورد .

او در خصوص مذاکرات با کمپانی پژو و دلیل تداوم یافتن آن بیان نمود :

مذاکرات با کمپانی پژو را به این دلیل ادامه می دهیم که این شرکت از قبل شریک ایران خودرو بوده است . اگر ما در نقطه صفر بودیم تصمیم دیگری را اتخاذ می کردیم.

یکه زارع در پاسخ به این سوال که چرا با وجود تقاضای بالا برای خرید تندر ۹۰، تولید این محصول پایین است گفت: رنو و پژو با دو شیوه مختلف ما را اذیت می‌کنند پژو مستقیم‌تر و رنو نیز به شیوه‌های دیگر این کار را انجام می‌دهند.

وی افزود: در حال حاضر روزانه ۵۰ دستگاه تندر ۹۰ اتوماتیک در ایران خودرو تولید می‌شود و در سایپا نیز روزانه ۵۰ دستگاه تندر ۹۰ به تولید می‌رسد.

وی تاکید کرد: ما جو فروش گندم‌نما نمی‌خواهیم، چه پژو و چه رنو و یا هر شرکت دیگر باید در همکاری با ما شفافیت داشته باشند.

وی ادامه داد: اگر شرکت رنو شرایط بهتری را نسبت به پژو پیشنهاد دهد، ما با این شرکت همکاری خواهیم کرد.

مدیرعامل ایران خودرو با بیان اینکه همکاری با پژو و رنو را پیگیری می‌کنیم افزود: این مسئله به معنی این نیست که اولویت اصلی ما همکاری با این دو شرکت باشد، بلکه اولویت ما تولید محصول با طراحی خودمان است.

وی افزود: وضعیت همکاری با پژو ، رنو، سوزوکی و یا شریک جدید ما در آینده مشخص خواهد شد و با تعریف برد برد می‌توانیم در جایگاه خوبی قرار گیریم.

وی در ادامه از عرضه یک محصول جدید از ۶ ماهه دوم سال ۹۴ خبرداد وگفت: مخلوطی از محصولات داخلی و خارجی از ۶ ماهه دوم ۹۴ عرضه خواهیم کرد به طوری که در هر ۶ ماه یک محصول جدید عرضه شود و علاوه بر این نیز یک فیس‌لیفت جدید ارئه خواهیم کرد و هر ۳ سال یکبار نیز یک خانواده موتور خودرو را تولید خواهیم کرد.

وی ادامه داد: شریک جدید ایران خودرو، غیرآسیایی است که امکان دارد اروپایی  و غیر اروپایی باشد.

وی در مورد رویکرد ایران خودرو نسبت به محصولات چینی نیز گفت: سال گذشته ۲۰ میلیون خودرو توسط خودروسازان چینی تولید شد و هیچ کس نمی‌تواند به آسانی از خرید صرفنظر کند ولی همکاری با چینی‌ها جزء اولویت دوم و سوم ما است.

یکه زارع تاکید کرد: طی ۳ تا ۴ سال آینده نقش تولیدات چینی در سبد ایران خودرو بیشتر از ۱۰ درصد نخواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه شرکت‌های چینی نمی‌توانند برای صنعت خودروی ایران راه‌گشا باشند، اظهارداشت: شرکت‌هایی که به سمت همکاری با چینی‌ها رفته‌اند در نهایت به Full CK‌ِD کاری (مونتاژکاری) ختم می‌شوند.

وی ادامه داد: طی ۴ تا ۵ سال آینده شرکت‌های چینی نمی‌توانند کمک قابل توجهی برای خودروسازان ایران باشند.

یکه زارع در پاسخ به سوالی در مورد بحث‌های مطرح شده مبنی بر برنامه ایران خودرو برای واردات خودروهای کپچر و کلیو ۴ به صورت CBU نیز گفت: من شخصاً با واردات خودرو به صورت CBU مخالفم زیرا واردات هر کالا برخلاف منافع ملی است و فقط برای کشورهای دیگر انتفاع ایجاد می کند.

وی ادامه داد: ما به دنبال واردات خودرو نیستیم و فقط تعداد محدودی برای شناخت بازار، واردات انجام خواهیم داد تا بعد از گذشت حدود یک سال خط تولید دو محصول جدید رنو در ایران ایجاد شود.

مدیرعامل ایران خودرو ادامه داد: اگر شرکتی برای تولید خودرو به صورت CKD و با سرمایه‌گذاری مشترک در ایران موافق نباشد، واردات آن را انجام نخواهیم داد.

وی افزود: مذاکره برای تولید کلیو و کپچر در ایران در حال انجام است ولی این مسئله به نتیجه مذاکرات ۱+۵ منوط است.

منبع : ایران خودرو 

  • modir
  • ۰
  • ۰

هنگامی که دو خودروی پژو ۲۰۶ و همچنین ام وی ام ۳۱۵ را کنار هم قرار می دهیم در همه ابعاد به خوبی مشاهده می نماییم که ام وی ام ۳۱۵ کمی بلند تر و حجیم تر از پژو۲۰۶ می باشد و این موضوع سبب شده است که در فضای داخلی خودرو ها هم ام وی ام۳۱۵ بزرگ تر و جادارتر از پژو ۲۰۶ نمایان گردد .

در خودروی پژو ۲۰۶ ما شاهده داشتن ارگونومی نسبتا خوب جلو داشبورد این خودرو می باشیم و از این رو هنگامی که پشت فرمان این خودرو نشسته ایم به سهولت می توانیم به همه اداوت کابین دسترسی داشته باشیم .

اما در خصوص کیفیت مواد استفاده شده در کابین این خودرو باید بگوییم که از پلاستیک خشک در این خودرو استفاده شده است و حتی در مدل های جدید تر این خودرو مواد مورد استفاده بی کیفیت تر هم شده است .

 

با این حال طراحی داخلی داشبورد حتی علیرغم حذف قطعات پارچه ای که در مدل های فرانسوی ۲۰۶ وجود داشت از تو دری ها و … هنوز چشم نواز و متناسب جلوه می کند و از بسیاری از خودروهای هم کلاس و هم قیمت خود که این روزها در بازار کشورمان عرضه می شوند، بهتر به نظر می رسد.

از ۲۰۶ پیاده شده و سوار بر ام وی ام می شویم فضای کابین همانند نمای بیرونی به روزتر از ۲۰۶ ارزیابی می شود، از نظر دسترسی به ادوات هم ام وی ام ۳۱۵ نمره ی قبولی را کسب می کند اما همچنان برتری از آن ۲۰۶ است که با دقت و ظرافت بیشتری مهندسی شده است.

اما فضای داخلی ام وی ام ۳۱۵ علی الخصوص در ردیف عقب بسیار مناسب است و در مقابل پژو ۲۰۶ که عملا فضایی برای پا در نظر گرفته نشده است، از فضای بیشتری برخوردار است.

در قسمت صندوق بار نیز چنین تفاوتی دیده می شود و برتری از آن ۳۱۵ خواهد بود.

از نظر امکانات رفاهی نیز ام وی ام ۳۱۵ و پژو ۲۰۶ در یک جایگاه قرار می گیرند با این تفاوت که سیستم تهویه مطبوع ۲۰۶ اتوماتیک بوده در حالی که این سیستم در ام وی ام دستی است، اما به پاشنه آشیل خودروهای چینی ارزان یعنی کیفیت متریال داخل کابین می رسیم که بی هیچ شک و تردید کابین ۲۰۶ مدل ۹۱ بهتر است اما در مورد مدل های ۹۴ و ۹۵ باید گفت که تفاوت بارزی بین دو خودرو دیده نمی شود و داشبورد هر دو خودرو از جنس ضعیفی شکل گرفته است.

 

طراحی ظاهری

با نگاهی به پژو ۲۰۶ به راحتی می توان دریافت گرد و غبار پیری روی آن نقش بسته است اما با این حال یکی از محبوب ترین خودروها برای قشر کارمند و جوان در بازار کشور است و جوانانی که میزان پولشان از پراید بیشتر است، معمولا سراغ ۲۰۶ می روند، علاوه بر اینکه اکثر افرادی که سوار برخودروهای لوکس می شوند خودروی کاری آن ها که در طول هفته از آن استفاده می کنند پژو ۲۰۶ است.

از آن جایی که بارها به طراحی ۲۰۶ پرداخته ایم از تکرار مکررات صرف نظر می کنیم و یک راست به سراغ MVM 315 می رویم.

۳۱۵ خودرو زشتی نیست و علاوه بر طراحی به روزتر، حدود دو سال قبل مورد فیس لیفتی مختصر قرار گرفت و مُدرن تر از چهره ۱۰ – ۱۵ ساله پژو ۲۰۶ جلوه می کند، با این حال هماهنگ و تناسب ابعادی ظریفی که با هنرمندی در طراحی ۲۰۶ لحاظ شده است در قد و قواره ۳۱۵ دیده نمی شود.

چراغ های اصلی با طرحی زیبا،جلوپنجره ای ظریف و کوچک،سپری با ورودی بزرگ مشکی رنگ و کاپوت با خطوطی دلنشین مواردی است که از نمای جلو ام وی ام ۳۱۵ با آن برخورد می کنید، در قسمت عقب نیز چراغ های اصلی که با دو رنگ قرمز و سفید تزئین شده اند، در ارتفاعی بالاتر از پژو ۲۰۶ قرار گرفته اند و در نزدیکی شیشه عقب نصب شده اند، چراغ های مه شکن نیز در پایین سپر و دو طرف آن دیده می شوند.

منبع : پژو 206 

  • modir
  • ۰
  • ۰

مدل ECO در میان همه مدل های خودروی سوناتا از همه مناسب تر برای آن دسته از افرادی می باشد که مصرف سوخت برایشان خیلی اهمیت دارد

بعد از بررسی های به عمل آمده مشخص شده است که میزان مصرف بنزین این خودرو بر اساس استاندارد EPA به شرح ذیل می باشد :

در جاده : ۶٫۱۸ لیتر

در شهر : ۸٫۴ لیتر

در سیکل ترکیبی ۷٫۳۵ لیتر در صد کیلومتر

در این بین یک مسئله ای که وجود دارد این می باشد که میزان مصرف سوخت این خودرو تنها ۰٫۷۸ لیتر پایین تر از مدل ۲٫۴ لیتری می باشد که بهای مدل پایه آن ۲٫۱۲۵ دلار کمتر می باشد .

ولی مدل ۱٫۶ لیتری به خاطر گشتاور بهترش رانندگی لذت بخش تری نسبت به نمونه ۲٫۴ لیتری دارد. مصرف سوخت در تریم های اسپرت و لیمیتد با موتور ۲٫۴ لیتری (۸٫۴ ترکیبی/۹٫۸ شهر/۶٫۷ اتوبان) و مدل پایه تریم SE نیز (۸٫۱۱ ترکیبی/۹٫۴ شهر/۶٫۳۵ اتوبان) با همان موتور اعلام شده که مصرف بیشتر تریم های اسپرت و لیمیتد به گفته یکی از نمایندگان هیوندا به خاطر سایز بزرگتر تایر و رینگ و وزن تجهیزات اضافه آنهاست.
مصرف مدل اسپرت ۲ لیتری توربو تست شده در این مقاله بر اساس استاندارد EPA در سیکل ترکیبی ۹٫۰۴، در شهر ۱۰٫۲۲ و در اتوبان ۷٫۳۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده است که نسبت به مدل ۲ لیتری توربو در سال گذشته در شهر ۰٫۹۸ لیتر و ۰٫۳۶ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر در سیکل ترکیبی کاهش مصرف داشته است ولی مصرف در اتوبان تغییری نکرده است. در تست نشریه ادموندز مدل اسپرت ۲ لیتری توربو در سیکل ترکیبی ۱۰٫۲۲ و در اتوبان ۷٫۴۹ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر بنزین سوزاند

رانندگی با آن چگونه است؟

احتمالا بارزترین ویژگی شخصیتی سوناتا در بین تمام مدلهای آن سکوت مطلق آن است. سوناتا خودرویی ساکت است. جذب ناهمواریهای جاده با تعلیقی بی صدا بزرگترین نقطه قوت این سدان متوسط است. کیفیت سواری آن (فارغ از نوع تریم) به خوبی تحت کنترل بوده و هرگز خشن نیست. با اینکه شکایت خاصی نمی توان از قابلیتهای دینامیکی سوناتا کرد ولی رانندگی با آن هیجان زیادی ندارد. حتی قوی ترین مدل آن (اسپرت ۲ لیتری توربو) مشکل جدی کمبود قدرت دارد ولی نسبت به مدل پایه خیلی سریعتر سرعتش به محدوده سرعت بزرگراه می رسد. در تست نشریه Edmunds مدل اسپرت در عرض ۸٫۳ ثانیه به سرعت ۹۶٫۵ کیلومتر رسید که در بین خودروهای ۴ سیلندر دیگر در این سگمنت رقمی متوسط است. رقبای ۶ سیلندر سوناتا حدود ۲ ثانیه زودتر از آن به همین سرعت می رسند.

 

در تست ترمزگیری نشریه ادموندز سوناتا Sport 2.0T برای توقف کامل از سرعت ۹۶٫۵ کیلومتر نیاز به ۳۸٫۱ متر مسافت داشت. با اعمال بیشترین نیروی ترمز، سوناتا تعادل خود را حفظ کرد و دایو دماغه خیلی کمی داشت. با اینکه پدال ترمز سفتی و حس اطمینان خود را در تستهای ترمز متوالی حفظ کرد ولی مسافت ترمز ۱٫۵ متر افزایش یافت.

در مدل اسپرت ۲ لیتری توربو علاوه بر شیفتر فرمان، غربالک فرمان در قسمت بالای پای راننده از نوع صاف است که نسبت به غربالکهای کاملا مدور در تریم های دیگر بهتر است. ولی همچنان هیوندا خودرویی اسپرت برای لذت رانندگی نیست. هوندا آکورد اسپرت که گیربکس ۶ دنده دستی ارائه می کند رانندگی بسیار لذت بخش تری نسبت به سوناتا دارد.

رانندگی با مدل Eco تعجب آور است زیرا نسبت به مدل پایه بسیار قویتر است و رفتار جاده ای مشابهی دارد و در عین حال کم مصرف ترین عضو خانواده سوناتا و از مدل اسپرت ۲ لیتری توربو نیز ارزان تر است. همچنین از نظر امکانات نیز زیاد فقیر نیست و می توان با پکیج تکنولوژی صاحب آن شد که شامل آپشنهای اضافه ای مانند سیستم ناوبری، شناسایی نقطه کور و صندلیهای جلو با سیستم گرمایش و .. است.

در تمام تریم ها سه حالت رانندگی وجود دارد: Normal، Sport، و Eco که نوع کالیبراسیون گیربکس و عکس العمل دریچه گاز را با نیازهای شما هماهنگ می کنند. در مدل اسپرت سفتی فرمان نیز بیشتر می شود. اختلاف میان حالت Eco و Sport ناچیز است و اگر هنگام رانندگی صبر و حوصله تان از دیگران بیشتر است می توانید از حالت Eco اجتناب کنید.

 منبع : سوناتا هیوندا 

  • modir
  • ۰
  • ۰

در خصوص طراحی ظاهری خودروی پژو ۴۰۵ چیز زیادی نمی توان گفت چرا که همه دیگر با این خودرو آشنا هستند و لزومی ندارد که درباره اش خیلی وقت بگذاریم!!

ولی باز هم با این حال چند کلمه ای را در این خصوص می گوییم !

یک خصوصیت مثبتی که این خودرو در قسمت طراحی بدنه اش دارد این می باشد که ضریب آیرودینامیک آن مناسب بوده است آن هم به قدری مناسب که حتی در مقایسه با خودروهای جدید تر از خود باز هم می تواند به میان آید و حرف هایی را بر زبان آورد!

ولی در خصوص زیبا یا زشت بودن خودرو باید بگوییم که این خودرو خیلی ساده و بی ادعا جلوه کرده است حتی در همان سال هایی که تازه تولید شده بود هم ساده بود ولی این ساده بودنش برای خیلی ها خوشایند بوده است و شاید یکی از دلایلی که این خودرو این همه مدت تولید شده است همین سادگی اش بوده است .

هرچند این ویژگی هم پاسخگوی این همه سال تولید مداوم نبوده و مدتهاست که از چهره تکرای آن خسته شده ایم. البته در مدل SLX سازنده سعی کرده با یک گریم مختصر به روی چهره ی کهنه سرباز فرانسوی سن و سالش را مخفی نماید و با قطعاتی به اصطلاح اسپرت، حالتی جوان پسندانه تر به آن بدهد.

اما هر چقدر که گریم کاراکتر “کیمیا” توانسته بود سنش را بالا نشان دهد، ایران خودرو هم در جوان سازی ۴۰۵ موفق بوده! از جمله تغییرات انجام شده می توان به شکل و شمایل اندکی متفاوت چراغ های جلو و عقب (کریستالی)، جلوپنجره و آیینه های جانبی جدید، اضافه شدن قطعاتی نظیر مه شکن های زیر سپر جلو و اسپیلر عقب اشاره کرد. همچنین تفاوت های جزئی دیگری مثل زه های جانبی پهن تر، رنگ شدن قسمت پایینی سپرها و .. در SLX به چشم می خورد که در مجموع برعکس فیس لیفت قبلی که روی ۴۰۵ انجام شده بود (پژو پارس) بیشتر حالت از سر باز کنی داشته و عملاً چهره اتومبیل را ارتقاء چندانی نداده است!

شاید اضافه شدن رینگ های اسپرت زیبا و ریزه کاری هایی مثل استفاده از مه شکن های مستطیلی به جای دایره ای (که با این اتاق هماهنگ تر به نظر می رسد) می توانست اثر بهتری روی مخاطبین جوان داشته باشد و ایران خودرو را به هدف نزدیکتر نماید. اما خوب به هر دلیل این اتفاق نیفتاده و مجبوریم به همین تغییرات ساده دل خوش کنیم.

 

حدوداً در ابتدای دهه هفتاد شمسی بود که پس از یک مدت طولانی دور ماندن از اتومبیل های روز و فرمانروایی پیکان، ناگهان درب کشور به روی خودروهای مطرحی مثل میتسوبیشی گالانت و لنسر، هوندا سیویک و آکورد، فولکس واگن گلف، بنز E و تویوتا کرولا و .. باز شد و چهره خیابان ها از این رو به آن رو گردید.

البته بماند که در آن زمان وضعیت قیمتی خودرو نسبت به درآمد مردم حتی از الان هم بدتر بود و در مقاطعی با پول یک عدد دوو اسپرو می توانستیم یک باب مغازه در تهران خریداری نماییم! اما در هر صورت ورود ماشین های مدرن حتی برای افرادی که توان خریدش را نداشتند نیز یک روزنه امید به حساب می آمد.

درهمین دوره به سرعت زمزمه مونتاژ برخی از اتومبیل های جدیدتر توسط کمپانی های وطنی به گوش رسید.
یکی از این اتومبیل ها که قرار شد وارد خط مونتاژ داخلی شود، پژو ۴۰۵ نام داشت. ورود سدان خوش نام فرانسوی که در آن زمان حتی در بازار رقابتی و مشکل پسند اروپا به موفقیت های چشم گیری دست پیدا کرده بود، به بازار محدود و تشنه ی ایران که مشتریانش رؤیای خرید پیکان صفر کیلومتر را در سر می پروراندند یک جهش بزرگ به حساب می آمد! پژو در ابتدا با ارائه دو مدل جی ال و جی ال ایکس در کشورمان تصور می کرد که حس تنوع طلبی ما را ارضاء خواهد نمود اما بعد از مدتی به لطف خلاقیت وطنی توانستیم از ۴۰۵ نسل کشی کرده و به انواع مدل ها از جمله GLI ، RD ، RDi ، ROA ، SLX ، لیموزین!، پارس و پارس ELX و … برسیم و نشان دهیم که برعکس کشور فرانسه به مشتری و تنوع محصولات اهمیت فراوانی می دهیم!
حالا در دهه سوم تولید این خودرو در کشور و با تمامی خاطرات خوش گذشته و یا تجارب تلخی مثل آتش سوزی های دلخراش آن، امروز به سراغ یکی از مشتقات ۴۰۵ با عنوان SLX آمده ایم تا ببینیم آیا هنوز هم بعد از این همه سال توجیهی برای خرید محصول قدیمی ایران خودرو وجود دارد یاخیر؟ همزمان مقایسه مختصری هم بین موتور TU5 و پیشرانه قدیمی تر XU7 داشته باشیم تا بفهمیم کدامیک ازاین دو پیشرانه که طبق سنت کشورمان بعد از بازنشستگی همچنان مشغول به کارند، بهتر از پس وظایفشان بر خواهند آمد.

منبع : پژو 405 

  • modir
  • ۰
  • ۰

طبق گزارش ارائه شده توسط افکار نیوز :

حسن کریمی سنجری بیان داشت :

در بازار های اتومبیل های خارجی ایران یک چیزی در حدود ۱۰۰ درصد آن برای شرکت های تویوتا و کیا و هیوندا شده است .

وی اظهار داشت که این کمپانی ها با صادر نمودن اتومبیل های خود آن هم به صورت کاملا آماده به ایران بدون اینکه ارزش افزوده و یا سودی برای اقتصاد ایران داشته باشند از آن استفاده می کنند .

او در ادامه صحبت هایش بیان کرد : وارد نمودن خودروهای آماده این کمپانی ها به کشورمان علاوه برآنکه هیچ گونه ارزش افزوده و اشتغالی برای اقتصاد  ایجاد نمی کند بلکه به خاطر عوارض و تعرفه هایی که از این واردات گرفته می شود قیمت این خودروها برای ایرانیان در مقایسه با سایر مصرف کنندگان خیلی بالاتر می رود .

 

این کارشناس صنعت خودرو افزود: با وجود مضرات واردات خودروهای آماده به ایران نمی‌توان واردات این محصولات را ممنوع کرد، زیرا این کار برخلاف قواعد اقتصاد رقابتی و همچنین نقض حقوق آن دسته از مصرف‌کنندگانی است که خواهان استفاده از این خودروها هستند.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین راهکار حل این معضل آن است که خودروسازان خارجی همچون تویوتا، هیوندای و کیا را به انتقال خطوط تولید خود به ایران و تولید محصولاتشان در داخل تشویق کرد. در این زمینه دولت باید از یک سو شرایط واردات خودروهای آماده (سی‌بی‌یو) را سخت کرده و از سوی دیگر شرایط را برای احداث کارخانه و تولید این خودروها در ایران با مشوق‌هایی همچون معاف شدن از حقوق و عوارض گمرکی فراهم کند.

کریمی سنجری با بیان اینکه باید به خودروسازان خارجی پیشنهاد کنیم در صورت تولید در ایران از پرداخت حقوق و عوارض گمرکی واردات قطعات معاف شده و مشوق‌های مالیاتی دریافت خواهند کرد، تصریح کرد: در آن صورت این شرکت‌ها ترغیب به تولید در ایران شده و به این ترتیب از یک سو قیمت این محصولات در بازار داخل کاهش یافته و از سوی دیگر اشتغال و ارزش افزوده ناشی از تولید نصیب اقتصاد ایران خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین دولت باید با اتخاذ سیاست‌هایی بهره‌وری واحدهای تولیدی در ایران را افزایش دهد زیرا در حال حاضر بهره‌وری صنایع در ایران پایین بوده و این موضوع موجب افزایش هزینه‌ها و قیمت تمام شده کالاهای تولیدی می‌شود.

این کارشناس صنعت خودرو خاطرنشان کرد: اما ادامه روند فعلی که همان واردات خودروهای آماده به ایران و فروش آن به قیمتی بیش از دو برابر قیمت‌های جهانی این محصولات است تنها باعث نقض حقوق مصرف‌کنندگان و متضرر شدن اقتصاد ملی خواهد شد.

تاریخچه هیوندا :

هیوندای موتور، (هانگول: 현대 자동차 주식회사 و هانجا: 現代自動車株式會社) شرکت خودروسازی کره‌ای و چندملیتیاست، که در سال ۱۹۶۷ توسط چانگ جو-یانگ (بنیانگذار گروه شرکت‌های هیوندای) تاسیس شد.

هیوندای موتور به همراه کیا موتورز، از زیرمجموعه‌های هیوندای موتور گروپ به‌شمار می‌آیند، که در حال حاضر پس از شرکت‌های جنرال موتورز، گروه فولکس‌واگن و تویوتا، به‌عنوان چهارمین خودروساز بزرگ جهان، شناخته می‌شود.

دفتر مرکزی این شرکت در شهر سئول قرار دارد. شرکت هیوندای موتور (بدون کیا) در سال ۲۰۰۸ در رتبه هشتم، از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی جهان قرار داشت. این شرکت در سال ۲۰۱۲ بیش از ۴٫۴ میلیون خودرو، در کشورهای مختلف به‌فروش رساند. بخشی از سهام شرکت هیوندای موتور در بازارهای بورس کره، بورس نزدک و بورس لندن مبادله می‌شود.

این شرکت مالک بزرگترین کارخانه یکپارچه تولید خودرو در جهان می‌باشد، که در شهر اولسان قرار دارد و سالیانه بالغ بر ۱٫۶ میلیون اتومبیل، تولید می‌کند. امروزه شرکت هیوندای محصولات خود را از طریق ۶٫۰۰۰ مرکز فروش و نمایندگی رسمی، که در ۱۹۳ کشور جهان مستقر می‌باشند، عرضه می‌دارد.

منبع : هیوندا 

  • modir
  • ۰
  • ۰

تیبا در اوکراین

بنا بر گزارش ارائه شده توسط عصر خودرو :

خودروهای تیبا و همچنین سایپا 111 در سال پیش در یکی از نمایشگاه های اتومبیل اوکراین (SIA) به نمایش گذاشته شدند .

خودروی تیبا از اوایل سال جاری در پی طی نمودن استاندارد یورو 4 بود تا قادر باشد به بازار های اوکراین وارد گردد .

طبق گفته شرکت سایپا مردمان اوکراین در نمایشگاه SIA از خودروی تیبا بسیار استقبال کردند و به همین جهت نخستین محموله این اتومبیل به کشور اوکراین فرستاده شد .

در سال های پیش کمپانی سایپا توانسته بود در شهرهای کیف و خارکف و دونتسک و ماریوپل نمایندگی هایش را افتتاح نماید و علاوه بر نمایندگی ها خدمات پس از فروش را هم در هر شهر افتتاح کرده بود .

در فاز جدید گسترش بازار های صادراتی بزرگترین صادر‌کننده خودرو ایران شهر‌های سواستوپل و پولتاوا نیز به جمع مقاصد فروش سایپا در اوکراین پیوستند و این شرکت امیدوار است با گسترش فعالیت‌هایش در اوکراین بتواند با تیبا روز‌های خوبی را پیش رو داشته باشد .

در میان کشور‌های CIS اوکراین به عنوان دومین بازار بزرگ خودرو پس از روسیه شناخته می‌شود اما تنوع خودرو‌های این کشور بیش‌تر به خودرو‌های روسی کمپانی لادا محدود می‌شوند و خودروسازن بزرگی همچون شورولت و کیا که سایپا از آن‌ها به عنوان اصلی‌ترین رقبایشان نام برده‌اند نتوانسته‌اند در این بازار به جایگاه خوبی دست پیدا کنند .

همچنین وسایل نقلیه عمومی گسترده در شهر‌های بزرگ اوکراین و سهولت در رفت و آمد یکی دیگر از دلایلی است که تمایل مردم اوکراین را نسبت به خرید خودرو کاهش می‌دهد .

تیبا با قیمت پایه 6999 دلار در اوکراین

بر اساس اعلام پایگاه خبری Newsru.ua اوکراین ، مدل کلاسیک یا پایه تیبا 6999 دلار و نسخه Comfort این خودرو نیز 7499 دلار قیمت‌گذاری شده است .

یکی از مواردی که در متن این خبر بیش از دیگر مشخصات تیبا توجه رسانه‌های اوکراین را به خود جلب کرده مصرف سوخت 5.1 لیتری جاده و 7.1 لیتری شهر این خودرو است .

همچنین وجود امکاناتی همچون کیسه‌های هوا برای سرنشینان جلو ، ترمز ABS ، شیشه بالابر‌های برقی در جلو و فرمان هیدرولیک نیز موجب خشنودی خبرگزاری‌های اوکراین شده و با طراوت خاصی از عرضه این آپشن‌ها روی تیبا صحبت می‌کنند .

این خبرگزاری همچنین افزوده است که در حال حاضر تیبا تنها در دو شهر خارکف و کیف به بازار عرضه می‌شود اما به زودی در شبکه‌های دیگر فروش سایپا نیز عرضه خواهد شد .

این خبرگزاری همچنین در ادامه به این نکته اشاره می‌کند که هم‌اکنون کیا ریو ، هیوندای اکسنت و فولکس‌واگن پولو حکمرانان بازار در کلاس تیبا هستند و سیتروئن نیز قصد دارد مدل جدید  Elyséeرا به زودی در این کشور عرضه کند .

منبع : تیبا 

 

  • modir
  • ۰
  • ۰

متاسفانه این حقیقت وجود دارد که در بازار ایران تنوع بسیار کم می باشد یا به عبارت دیگر بازار ایران بازاری بسته می باشد و هیچ رونقی در آن مشاهده نمی شود .

ما در ایران شاهد این می باشیم که گاهی در برخی از سگمنت ها تقاضا بسیار زیاد می باشد اما در مقابل عرضه ای به آن صورت مشاهده نمی گردد .

حال در این راستا یک نوع خودرویی که از سوی جوانان بسیار مورد استقبال می باشد و جوانان خواهان آن می باشند آن هم در سطح وسیع خودروهای کوپه اسپرت شهری می باشد .

از آنجایی که جوانان در ایران دارای بخش اعظمی از جمعیت کل کشور هستند پس نیاز به این سبک خودروها خیلی نیاز می باشد .

 

در این سگمنت خودروهای آلمانی زیادی مانند بی ام و سری ۳ کوپه و یا پورشه باکستر وجود دارد ولی قیمت آن ها سر به فلک
می‌کشد و هر کسی توان پرداخت آن‌ها را ندارد و هیوندای جنسیس کوپه و تویوتا GT86 نیز با وجود چهره زیبا و قابلیت‌های مناسب کمی گران به نظر می‌رسند و برای بسیاری دور از دسترس هستند.

اما از این طرف کیا این موضوع را به خوبی درک کرده و کوپه‌ای را به بازار عرضه کرده که از نظر طراحی و زیبایی همانند اکثر محصولات خود جذاب و گیرا است و از نظر قیمتی “بسیار” ارزان‌تر از تمامی رقیبان خود می باشد.
کیا سراتو کوپ (Koup) که بعضی آن را کوپه صدا می‌کنند، راه‌گشای جوانان خودرو دوستی است که دیگر از سدان‌های پر زرق و
برق بازار خسته شده‌اند و می‌خواهند یک دو درب جذاب و اسپرتی داشته باشند تا نه تنها به عنوان یک خودروی شهری کارهای روزمره خود را با آن انجام دهند، بلکه بتوانند از آن به عنوان یک دو درب ارزان (البته ارزان‌ترین بین رقیبان) لذت ببرند.

کیا سراتو کوپ برای اولین بار در نمایشگاه نیویورک در سال ۲۰۰۸ به عنوان یک نمونه مفهومی و با موتور ۲ لیتری توربو رونمایی شد و اولین نسل از آن، همین نسلی که قصد داریم به آزمایش آن بپردازیم، پلتفرم مشترکی با هیوندای الانترا دارد. کیا سراتو در بازارهای اروپایی عرضه نمی شود و در بعضی از بازارها فورته (Forte) و در بعضی دیگر از بازارها مانند سنگاپور و یا کلمبیا آن را سراتو فورته صدا می کنند اما در بازار ما بیشتر به سراتو کوپه معروف است.
اگر به بازار آزاد بروید متوجه می شوید که نسل جدید کیا سراتو کوپ نیز در مدل های ۲۰۱۴ به بازار آمده است اما با توجه به عرضه چند ساله نسل کنونی و قیمت مناسب و محبوبیت آن بین جوانان، احتمالاً این خودرو در لیست خرید بسیاری قرار دارد و به همین جهت تصمیم گرفتیم تا ملاقاتی با این خودرو داشته باشیم و ارزان ترین کوپه بازار را بررسی کنیم.

منبع : سراتو کیا 

  • modir
  • ۰
  • ۰

یکی از اعضا انجمن مخترع ها خبری را منتشر نمود که مبنی بر هوشمند نمودن خودروهای پژو ۴۰۵ و پژوپارس بود . وی خاطر نشان کرد :

در قبال نصب نمودن تجهیزات و آپشن ها پولی از مشتریان دریافت نخواهد گردید .

در مصاحبه ای که با علی حیدری بوده است وی بیان نموده که بعضی از واردکنندگان در حال حاضر خودروهایی را که وارد می کنند خودروهای بی آپشن می باشد و پس از وارد نمودن خودرو به داخل کشور آپشن ها را بر سر آن نصب میکنند این کار سبب می گردد تا هزینه گمرکی کمتری را پرداخت نمایند و نهایتا بهای تمام شده خودرو پایین بیاید .

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه آپشن‌سازان داخلی خود تولیدکننده هستند و قیمت تمام شده را کنترل می‌کنند، افزود: با این‌حال خودروسازان آپشن‌ها را از واسطه‌ها خریداری می‌کنند و که این امر قیمت تمام شده آنها افزایش می‌دهد.

عضو انجمن مخترعین گفت: خودروسازان خارجی هر شش ماه یک بار اقدام به نظرسنجی از مشتریان کرده و با توجه به نیازهای آنها آپشن‌های جدیدی ارائه می‌کنند. در همین راستا خودروسازان داخلی نیز باید وارد این حیطه شده و از توان آپشن‌سازان داخلی برای افزایش تنوع و کاهش قیمت آپشن‌های ارائه شده از سوی خود استفاده کنند.

حیدری  در ادامه به آغاز طراحی سیستم هوشمندسازی پژو ۴۰۵ و پژو پارس که از اسفند ۹۲ خبرداد و اظهارداشت: قیمت این تجهیزات برای مشتریان ۴۰ تا ۴۵ درصد پایین‌تر از قیمت‌ خدماتی است که تاکنون توسط شرکت‌های خودروساز ارائه شده است که به عنوان مثال می‌توان به قیمت ۵۰ هزار تومانی سنسور دنده عقب خودروها اشاره کنیم.

وی با بیان اینکه هزینه‌ای بابت نصب این تجهیزات از مشتریان گرفته نمی‌شود، گفت: برای ارائه این خدمات با ایران خودرو مکاتباتی داشته‌ایم ولی تاکنون پاسخی به ما داده نشده و خودروسازان بیشتر به دنبال حل بحران اصلی تولید و فروش خود هستند.

تاریخچه پژو پارس : 

پژو پارس خودرویی محصول ایران خودرو است. این خودرو تغییر چهره یافتهٔ پژو ۴۰۵ است که در طرح ظاهری آن از بدنه پژو ۴۰۶ الهام گرفته شده است.
خودرو پژو پارس با نام داخلی اکس۹ (به انگلیسی: X9) در ابتدا با نام پژو سفیر به بازار عرضه شد ولی چندی بعد به پژو پرشیا تغییر نام دادو هم اکنون در بازار با نام پژو پارس عرضه می‌شود. پژو پارس تاکنون در چهار نوع پارس معمولی، پارس ۱۶ سوپاپ (به انگلیسی: Pars 16V)، پارس اِگزک (به انگلیسی: Pars Exec) و پارس ئی‌ال‌اکس (به انگلیسی: Pars ELX) تولید و عرضه شده است.
  • modir
  • ۰
  • ۰

در حال حاضر بزرگ ترین اتومبیل ساز داخلی کمپانی کرمان موتور می باشد .

این خودروساز موفق شده است در سال پیش با تولید نمودن ۴۲٫۰۰۰ دستگاه اتومبیل پرتیراژترین اتومبیل ساز خصوصی شود .

علاوه برآن توانست ۳ امین اتومبیل ساز کشور گردد .

در سال ۱۳۷۳ بود که کمپانی کرمان موتور تاسیس گردید. این کمپانی با وجود آنکه یک زلزله بسیار شدید را تجربه کرد و در این بین بسیاری از نیروهای مجرب خود را از دست داد اما باز هم در حال حاضر موفق شده است برای افرادی به تعداد بیش از ۴٫۰۰۰ نفر اشتغال زایی کند .

و بنا به گفته منصور عسگریان، مدیر روابط عمومی این شرکت، کرمان موتور قصد دارد این عدد را به ۲۰ هزار نفر نیز برساند.

این روزها کرمان موتور در خط تولید ۱۱۰ هکتاری خود می تواند ۱۵۰ خودرو را در روز تولید کند و فعلاً خودروهای جک و لیفان را در دستور کاری خود دارد اما با برداشته شدن تحریم ها همانند گذشته دوباره مذاکراتی با خودروسازان آلمانی آغاز شده و امید است با نهایی شدن آن دوباره محصول دیگری از این شرکت ها روی خط تولید کرمان موتور برود.

اگر به گذشته نگاهی بیندازیم، ابتدا کرمان موتور خودروی محبوب دوو سیلو را روی خط تولید خود داشت اما با تغییر مالکیت دوو به آمریکایی ها همکاری این شرکت با دوو متوقف شد.

پس از آن به سراغ بعضی خودروهای کره ای و آلمانی رفت که یکی از معتبرترین آن ها فولکس واگن گل بود. خودروی هاچ بکی که با توجه به برند خود توانست به سرعت جای خود را در بازار پیدا کند اما با شروع تحریم ها همکاری این شرکت آلمانی با کرمان موتور قطع شد.
اما این خودروساز خصوصی به سراغ دو برند جک و لیفان از چین رفت. برندهایی که در سگمنت های مختلف نمایندگان مختلفی داشتند و صد البته با قیمت گذاری درستی که توسط این شرکت انجام شد بعضی از این محصولات مانند جک J5 اتوماتیک و یا جک S5 توربو توانسته به فروش خوبی دست پیدا کند و تعداد این خودروها در خیابان خود گواه بر این موضوع است.
اما در حاشیه این بازدید از کرمان موتور، دو خودروی جک S5 با گیربکس اتوماتیک و لیفان ۸۲۰ نیز به نمایش گذاشته شدند.

خودروی جک S5 اتوماتیک به زودی وارد بازار خواهد شد اما برای لیفان ۸۲۰ باید کمی بیشتر صبر کرد. مورد قابل توجه در مورد جک S5 اتوماتیک که مدل دستی آن به محبوب خاصی رسیده، فیس لیفت نمای جلوی آن است که اگر منصفانه برخورد کنیم، به مراتب نسبت به مدل های کنونی پخته تر و جذاب تر شده است.

خبر خوب در مورد این شاسی بلند، همانطورکه اشاره شد این است که کرمان موتور با توجه به نیاز بازار و ورود رقیبان قصد دارد به زودی این مدل فیس لیفت شده و با گیربکس خودکار را روانه بازار کند و مطمئناً با قیمت گذاری صحیح می تواند رقیبی جدی برای دیگر رقیبان باشد.
در انتها باید گفت با توجه به شرایط کنونی کشور و فشارهای بین المللی در سال های اخیر، کرمان موتور توانسته با اتکا به بخش خصوصی نه تنها اشتغال زایی بسیار خوبی داشته باشد بلکه با عرضه محصولات مختلف در رنج قیمتی مختلف به تنوع بازار و ارتقای کیفیت خودروهای داخلی کمک کند.

منبع : کرمان خودرو 

  • modir